Ik ben Eva Brumagne, van Eva maakt tijd.

 

Focussen op wat voor jou essentieel is en loslaten wat ballast is, zet je op weg om die tijd te vinden.

 

Dat is mijn visie, die ik deels haalde uit mijn eigen ervaring. Mama van drie kinderen, gehuwd, gescheiden, co-ouder en 24/7-ouder, nieuw samengesteld gezin? Been there, done that. Een drukke, voltijdse baan in een leidinggevende functie met eindverantwoordelijkheid en to-dolijsten die aleen maar langer worden? Check.

 

Ik las en lees veel over hoe ik alle aspecten van mijn leven kan combineren op een manier waarop ik zelf balans en rust vind. Ik zet met vallen en opstaan stappen in het minimaliseren, zodat wat echt mijn aandacht verdient, boven drijft. Ik begon over mijn inzichten te bloggen en al schrijvend kwamen er ideeën naar boven, maar vooral meer vragen en een grote honger om dit uit te spitten. Ik schreef een boek en bouw erin verder op inzichten van vele denkers, schrijvers, bloggers, minimalisten, timemanagers, opruimers en organisers. Ik ben schatplichtig aan al deze mensen en de inzichten die ze met me deelden.

 

Origineel aan mijn aanpak is dat ik de rode draad – behouden wat voor jou essentieel is en loslaten wat dat niet is – doortrek op alle terreinen van een mensenleven: je huis-houden, je werk, je mentale rust,… Op die manier probeer ik een antwoord te geven op de vraag die zo veel mensen in deze druk-druk-druksamenleving bezighoudt: hoe combineer ik al die rollen in mijn leven op een manier die me gelukkig maakt?

 

Gulzig genieten van wat echt belangrijk is, zo werkt het voor mij.

We don't just push you into waves,
we teach you how to surf

Waar maak jij graag tijd voor?